Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Ben jij geschikt als ondernemer? Ontdek het binnen 5 minuten.

Wat klanten zeggen

Henny van der Klis Bestuurslid OGLV (Oud, Groen, Leefbaar Voorschoten)
www.oglv.nl

Aantrekkelijke site én actueel, doordat ik hem zelf kan bijhouden

“De website van onze vereniging was verouderd. Dus ging ik op zoek naar iemand die onze website een nieuw uiterlijk kon geven dat paste bij onze doelstellingen. Belangrijk voor ons was dat we de website zelf zouden kunnen onderhouden. Via een referentie kwam ik bij jou uit. Ik zocht een doortastend en inhoudelijk betrokken persoon – al in ons kennismakingsgesprek bleek jij dat ook te zijn. Ik voelde verwantschap in onze gedrevenheid en energie.

Bij een medebestuurslid was eerst nog twijfel: ‘Ik ken die ict’ers, die gaan vaak drie keer over de prijs heen. Krijgen we nou echt wat ze belooft op haar site?’ Maar in een extra gesprek had je ook zijn vertrouwen gewonnen.

We hebben nu een aantrekkelijke, moderne website die we zelf kunnen bijhouden.

Wat ik prettig vond, is dat je dichtbij werkt. Je bent heel toegankelijk, ik kon gemakkelijk even langskomen en ook via e-mail en telefoon reageerde je snel. Als ik vastliep terwijl ik net lekker bezig was en op geen enkel knopje meer durfde te drukken, kon ik je bellen, zodat ik weer verder kon. Dat vond ik heel fijn.

Ik zal je zéker aanbevelen bij ondernemers die de bouw en het onderhoud van de website willen uitbesteden omdat ze daar geen tijd voor hebben. Want ik weet: dat komt goed, je bent heel betrouwbaar. Ook mensen die zélf de website willen beheren, hebben aan jou een goede, omdat ze altijd op je kunnen terugvallen.”

Mariella SerraTalentcoach bij Serra Coaching

Duidelijke blogs dankzij scherpe vragen, die me snel bij de kern van mijn verhaal brengen

“Ik blog graag en krijg ook veel positieve reacties op mijn blogs. Maar omdat ik ondertussen veel blogcursussen heb gevolgd, weet ik dat ik er nog veel meer uit kan halen. Ik ben erg kritisch. Hieke ken ik van een ondernemerscursus, dus weet dat zij begrijpt waar ik naartoe wil met mijn blogs. Daarom vroeg ik haar om hulp. Tijdens een gesprek bleek ze erg scherpe vragen te kunnen stellen over wat ik nodig had; ik ging dan ook vol enthousiasme weg. Ze had goed aangevoeld dat ik meer baat zou hebben bij een andere vorm: via Skype live in gesprek gaan met elkaar, waarbij zij mij kritische vragen stelt, zodat ik geprikkeld en gedwongen word om ter plekke een helder verhaal te schrijven.

Zo kan ik meer vanuit mijn hart en ervaringen schrijven, en worden mijn blogs origineler. Hieke hoeft dan alleen nog de teksten te redigeren op spelling en grammatica; dat zijn niet mijn sterkste punten.

Je kunt merken dat ze journalist is geweest, ze stelt enorm scherpe vragen en komt snel bij de kern. Dank je wel Hieke! Het is een zoektocht om een juiste vorm te vinden om blogs te schrijven, maar ik heb in jou een goede gevonden. Het is heerlijk voor iemand zoals ik, die honderdduizend ideeën heeft, de juiste vragen te krijgen, zodat de kern van mijn verhaal binnen 30 minuten op papier staat. Dat voelt bevrijdend, omdat ik op zo'n manier mijn vele ervaringen op coach- en talentenvlak nu ook op een effectieve manier kan verspreiden via mijn blogs.”

Aaf Verkade Adviseur stadsgrachten
www.stadsgrachten.nl

Aaf Verkade koos voor een nieuwe website mét copywriting van mijn hand.

Mensen zien nu professionele expert in plaats van hobbyist

Ik kende je al als collega bij een ander bedrijf. Toen ik voor mezelf begon, benaderde ik jou; ik wist door LinkedIn dat je inmiddels iets met sites deed. Ik twijfelde of je wel genoeg ervaring had met websites bouwen, maar tijdens een telefoongesprek voelde ik dat het de juiste keuze was om met jou in zee te gaan. Al snel besloot ik ook de copywriting aan jou over te laten. Ik ken je als een ‘punaisepoetser’, iemand die perfectionist is en graag foutloos werkt. Ik had er daarom alle vertrouwen in om ook dit onderdeel aan jou over te laten. Bovendien vind ik dat je het ook heel goed kan.

Je bent recht door zee, een aanpakker, doortastend, eerlijk en je gaat voor het beste resultaat. Daarmee heb je me vaak voor misstappen behoed. Dan probeerde ik iets toch maar op jouw manier, en dan blijkt dat heel goed te werken. Je bent overtuigend, zelfs voor eigenwijze klanten als ik. De twijfel was dus al snel overgegaan in ‘wat ben ik blij dat ik met Hieke kan werken’.

Je hebt me bovendien als ondernemer ‘opgevoed’ en liet me daarbij in m’n waarde. Ik heb geleerd om zakelijk te denken en doe niets meer gratis. Ik durf nu geld te vragen voor de waarde die ik bied. Mijn enthousiaste hak-op-de-takverhaal hebben we samen omgevormd tot een duidelijk dienstenpakket met focus op een specifieke fanclub.

Verder heb je me gemoedsrust gegeven. Je bent goed bereikbaar. Paniek duurt daardoor nooit lang en dat werkt geruststellend. De drempel om hulp te vragen is heel laag. Ik heb ook veel geleerd van verschillende zzp-eigenschappen die jij jezelf de afgelopen jaren hebt eigengemaakt. Jouw strippenkaart-idee bijvoorbeeld heb ik nu ook ingevoerd. Dank voor deze ‘extra service’!

Aan jouw aanpak met copywriting moest ik eerlijk gezegd wel even wennen. Je houdt je aan een bepaalde opbouw waar ik nog helemaal geen ervaring mee had, wat ik eerst een beetje eng vond. Maar ik merkte dat je wist wat je deed. Dus ook hier liet ik me graag overtuigen.

Door mijn nieuwe website – met bijbehorende teksten – heb ik een groter klantenbestand. Mensen die me járen als hobbyist zagen, zien nu een expert voor zich die professioneel te werk gaat. Ze snappen dat ik er nu geld voor vraag. Ik heb dus de potentie van mijn netwerk uitgebreid. Ik ben heel erg trots op mijn website en krijg veel positieve reacties van bezoekers en opdrachtgevers.

Als ik je een cijfer zou moeten geven, krijg je een 9+!

Judith KersenboomMusicus
(niet haar echte naam)

Veel inspiratie en stappenplan om mijn doelen te bereiken

Ik had zelf een website gemaakt, maar die is niet  bepaald professioneel. Door jouw webinar kwam ik erachter dat ik veel kansen liet liggen om bezoekers contact te laten opnemen. De site is nu een soort doodlopend visitekaartje. Ik wil meer musiceren en andere leerlingen trekken; en ik heb veel creatieve ideeën voor de toekomst. Maar hoe verpak je dat in online marketing?! En waar begin je überhaupt met de vormgeving van je carrière? Wat doe je eerst, en wat is juist minder handig om mee te beginnen?

Tijdens onze sessie van een halve dag heb je me heel anders leren kijken naar een aantal aspecten: wat voor leerlingen wil ik dan? Hoe kan ik die vinden en aan me binden? Je stelde kritische en soms ook confronterende vragen, maar daar was ik juist blij mee. Ik heb veel inspiratie om verder te gaan; ik zie nu hoe ik concreet stap voor stap mijn doelen kan bereiken.

Karen ValkenaarsLe Bon Mot - vertalingen Frans naar Nederlands
www.lebonmot.nl

Je reageert snel en geeft ongevraagd nuttig advies

"Werken met jou is me prima bevallen. Ik heb een mooie website die goed werkt en die aan mijn wensen voldoet. Ik vond je heel geduldig. Ik stelde veel vragen, soms (drie)dubbel, maar dat vond je geen probleem – heel fijn. Wat ik ook heel fijn vond: je reageerde altijd snel op vragen (grote pre) en verwerkte dingen altijd snel in de site. Je dacht mee en gaf zo nu en dan ongevraagd, nuttig advies. Ook niet onbelangrijk: een vleugje humor.

Ik vind het prettig dat ik WordPress niet zelf hoefde uit te vogelen, maar dat ik wel veel dingen zelf kan aanpassen. Daarvoor heb ik veel handigheidjes van je geleerd, zoals hoe ik plaatjes voorbereid die ik op mijn site wil zetten. Je wist een goede balans te vinden tussen wat zou moeten en mijn wensen. Ik wilde bijvoorbeeld geen contactformulier en maar één menubalk. Jij legde uit waarom dat niet handig is, maar liet de keuze aan mij. Je dramt niet en dat is heel fijn. Later kwam ik er alsnog achter dat het beter was om die dingen wél op jouw manier te doen, dus zaten we alsnog op één lijn.

Tot slot: dat ik na oplevering een maand had om nog vragen te stellen en daarna niet meer, werkte voor mij heel goed. Het was service, maar het dwong me ook om dingen uit te zoeken, zoals hoe de vertaalplugin werkt. Anders had ik daar nu nóg niet naar gekeken. Ik zal je zeker aanbevelen bij andere dienstverleners die een website nodig hebben."

Jehanne van der Meer Diëtist en voedingstherapeut
www.instituutxelf.nl

Het is echt mijn site geworden

Mijn vorige website was aan vernieuwing toe. Hij was niet responsive en mijn aanbod was sterk veranderd. Ik volgde op dat moment hetzelfde traject bij een businesscoach als jij had gedaan. De bouwer van mijn toenmalige website kende ik al 12 jaar en die was zeer ervaren. Ik wist niet of ik erop vooruit zou gaan als ik met jou in zee zou gaan en twijfelde.

Ik zocht iemand die weet hoe je met je website klanten werft én kan uitleggen hoe het werkt. Een functionele site die ik zelf kan aanpassen, gemaakt door iemand die mij dat leert. Daardoor wordt het míjn site i.p.v. ‘een site waar ik op werk’.

Dat trok me over de streep. Ik zag hoe hulpvaardig en snel je feedback en uitleg gaf in het forum van de businesscoach. Ik leerde daar veel nieuwe dingen waar ik geen kaas van had gegeten en die ik nooit aan anderen uitgelegd zou krijgen, maar jou hoefde ik niets uit te leggen. Je bent verder makkelijk bereikbaar, ik kreeg snel reacties op vragen en kon daardoor in korte tijd veel doen zonder op de bouwer te moeten wachten. Er was nergens vertraging, dat is érg prettig.

Ook vond ik het prettig dat je meteen mijn teksten kon redigeren, omdat ik dyslectisch ben. Dat kon mijn vorige bouwer niet; Nederlands is niet haar moedertaal. Positief is verder dat je dingen uitzoekt als je ze niet weet. Je bent nieuwsgierig en laat mij delen in nieuwe kennis zodra je die hebt opgedaan. Zo leer ik ook steeds bij, zonder al die cursussen te hoeven volgen.

Mijn website is nu eigentijds, goed werkbaar qua inhoud én lay-out, en geeft veel mogelijkheden om zelf te knutselen. Het is nu echt míjn site geworden.

Ik had binnen anderhalve maand al meerdere klanten voor mijn compleet nieuwe en nog onbekende dienst, van wie 2 mensen totaal onbekend waren. En 10 onbekende nieuwsbriefabonnees. Ik zal je zeker aanraden bij anderen.

Rita KoolstraDocent iPadkunstacademie
www.ipadkunstacademie.com

Hieke is heel kundig en snel; ze snapt waar het over gaat

Ik schrok van de prijs, maar ik wist ook niet goed wat ik kon verwachten. Ik heb nog wel bij andere aanbieders gekeken, maar ik wilde gewoon heel graag met Hieke werken, omdat ik haar ken. Het werkt gewoon heel fijn als je iemand een aantal keren in het echt ontmoet hebt. Tijdens die ontmoetingen kreeg ik het vertrouwen dat Hieke kan leveren wat ik nodig had, omdat ze slim en snel is. Wat ook fijn is: ze werkt systematisch en had een heel duidelijk aanbod. Over haar kunnen heb ik nooit getwijfeld. Dat alles maakte de keuze makkelijk.

Hieke heeft een professionele website ontwikkeld, zodat ik online les kan geven. Dat wilde ik al tijden en bovendien kreeg ik het niet voor elkaar om met MailChimp nieuwsbrieven te versturen. Hieke heeft dit allemaal gerealiseerd. Dat leverde me een mooi eigen 'pand' op; een winkel voor mijn online lessen. En twee klanten. Dat was belangrijk, want ik twijfelde lang of mijn nieuwe dienst zou aanslaan. Doordat ik nu wel klanten en belangstellenden heb, is mijn zelfvertrouwen enorm gestegen.

Verder is Hieke heel erg kundig, snel en intellectueel. Ze snapt waar het over gaat. En ze was bereid om volgens de principes van Aartjan van Erkel te werken. Dat is voor mij belangrijk, omdat ik hem zie als een leidinggevende figuur wat betreft websites. Daarnaast heeft Hieke me gemoedsrust bezorgd en een positieve mindset om vertrouwen te krijgen in mijn nieuwe bedrijf.

En wat ik ook erg prettig vond: ze denkt mee over je bedrijf, je klanten en wat die willen. Haar dienst gaat veel verder dan alleen techniek.

Tot slot heeft haar dienst mij een klantvriendelijke website opgeleverd, die ik zelf kan bijwerken in WordPress. Wat mij betreft krijgt Hieke 5 sterren!

Marijke van Veldhoven Illustrator en videoscriber

Hieke neemt je zorgen weg

Toen ik op zoek was naar een bouwer voor mijn nieuwe website, dacht ik: 'Kan Hieke dat wel? Wat biedt ze?' Omdat we samen met nog meer zzp'ers GroeiSprong bij businesscoach Ellen de Lange-Ros deden, leerde ik haar steeds beter kennen. Ik zag wat ze kon en dat haar websites voldoen aan de eisen van de 'online akker', zoals Ellen het online marketingplan noemt; en dat gaf vertrouwen. Maar ik twijfelde ook over hoe mijn site eruit zou gaan zien. Hieke bouwt sites en schrijft teksten, maar is geen ontwerper. Voor mij als illustrator is beeld echter wél heel erg belangrijk. Ook vond ik het bedrag hoog.

Wat mij over de streep trok, is dat ik wist dat Hieke mijn zorgen wegneemt. Ze biedt service en dat vind ik fijn. Ik kan vast wel een goedkopere aanbieder vinden, maar weet die bouwer dan wel wat ik nodig heb? Met Hieke kan ik een aantal stappen overslaan.

Hieke zorgt voor goede opvolging van afspraken en e-mails. Ze zit je achterna op een prettige manier. Ze herinnert je eraan om dingen aan te leveren, maar zeurt niet en zet je niet onder druk. Ze blijft vriendelijk en geduldig en toont geen ergernis. Dat is héél fijn! Ik heb het superdruk en zou niet ook nog stress en een schuldgevoel willen krijgen doordat ik soms dingen niet sneller aanlever.

Verder staat Hieke overal voor open. Ze probeert dingen uit, is snel en vindt altijd een oplossing voor een vraag of probleem. En ze luistert heel goed. Het traject ging supersnel, en als ze minder snel was geweest, was ik ook nog steeds erg tevreden.

Bij Hieke krijg je een website die werkt, die goed gestructureerd is, voldoet aan alle online marketingeisen en die blijft werken. Je hebt er geen omkijken naar. Ik wil namelijk tekenen en niet bezig zijn met mijn website. En als er wat is, weet ik dat ik altijd kan aankloppen. Hieke is een partij waar je van op aan kan. Dat geeft vertrouwen in de toekomst.

Rust en geruststelling - dat is ook wat Hieke levert. Ik heb een paar keer gebeld, licht in paniek. Hieke stelde me dan altijd weer gerust, zodat ik stressvrij verder kon.

En verder vind ik Hieke gewoon keileuk. De kans dat ik haar aanraad bij anderen op een schaal van 1 tot 10, is zéker een 10! En ik geef haar graag 5 sterren.

Ed MaanBestuurslid en trainer bij roeivereneging Die Leythe
www.dieleythe.com

De site voldoet nu aan al mijn wensen

Toen ik aantrad als bestuurslid met de portefeuille wedstrijdroeien, hadden we een site die enkele verenigingsleden zelf hadden ontwikkeld. Die functioneerde wel, maar was aan vervanging toe. De nieuwe website (website-2) werd na ruim een jaar opgeleverd, maar was een teleurstelling: elementaire functies, namelijk het informeren van en communiceren naar leden, potentiële leden, pers en andere derden, kwamen volstrekt niet uit de verf.

Na lang aandringen mijnerzijds besloot het bestuur het roer om te gooien. Op advies van een kennis hebben we contact gezocht met Hieke. De eerste gesprekken verliepen zeer goed, dus gingen we met haar in zee.

Belangrijk was dat zij ons wees op bestaande en beproefde (standaard)formats voor WordPress-websites, waar we zo gebruik van konden maken. Wat me aansprak in haar benadering, was dat ze goed luisterde en helder communiceerde over wat ze zou gaan doen, voor hoeveel uren en welke prijs. Daar heeft ze zich goed aan gehouden. De tijdschema’s waren realistisch en de deadlines werden gehaald. Zij beloofde dat in een zeer kort tijdbestek, tegen een zeer redelijk aantal uren, een forse transformatie uitgevoerd kon worden.

Wij wilden de zaken simpel en overzichtelijk houden en Hieke droeg daar de oplossingen voor aan. Wat ik ook heel prettig vond: bij Hieke is afspraak ook echt afspraak, ze was snel beschikbaar en ze werkt doelmatig en gebruikersgericht. Uitleg is niet technisch, maar gericht op wat je uiteindelijk met de site of een bepaalde wijziging kan doen.​

Website-3 voldoet nu aan al mijn wensen en ik hoor van de clubleden dat ze tevreden zijn over de nieuwe website. Belangrijke verbeteringen zijn de overzichtelijkheid, de heldere navigatiestructuur en de heldere communicatie op hoofdpunten, zoals nieuws, mededelingen, boten reserveren etc. Ook is voor buitenstaanders die de club niet kennen direct helder waar ze moeten klikken voor meer informatie.

Website-2 was misschien mooi van design, maar hopeloos qua structuur, navigatie en gebruikersvriendelijkheid. Ik ben zeer tevreden over de huidige site. Als ik iemand tegenkom die (hulp bij) een site nodig heeft, dan zal ik Hiekes naam zeker doorgeven.

Tettje HalbertsmaMusicoloog en initiatiefnemer Stichting Dirk Fock

Het hele traject verliep soepel en volgens planning

"De Stichting Dirk Fock heeft Hieke van Hoogdalem benaderd om een eenvoudige, informatieve website te maken over de Nederlands-Amerikaanse dirigent en componist Dirk Fock (1886-1973). Hieke heeft veel ervaring met WordPress, een gebruiksvriendelijk programma waarmee je eenvoudig zelf nieuwe content kunt plaatsen op de website. Een ander voordeel is dat Hieke als musicoloog en redacteur oog heeft voor de grafische vormgeving van muziekonderwerpen, en daarmee in samenhang de aangeleverde teksten voor de website redigeert.

Het hele traject vanaf het plan, de offerte tot aan het ontwerpen van de site verliep soepel en volgens planning. Ze regelt bovendien alles wat erbij komt kijken, van een WordPress-pakket aanvragen tot het koppelen van WordPress aan de bestaande url. Een ander voordeel is de nazorg, waarbij Hieke behulpzaam en snel reageert op vragen. Zie het resultaat op www.dirkfock.org."

Diet Scholten Kamerkoor D'Allure
www.kamerkoordallure.nl

Goed product en de communicatie was prima

Ons koor had nog geen site, daarom kwam ik bij jou. Je hebt een goed product afgeleverd, de communicatie was prima - je laat bijvoorbeeld weten wat wel en niet bij de prijs inbegrepen is - en je doet wat je belooft.

Jac Wagemakers Fysiotherapeut
www.fysiotherapie-oegstgeest.nl

De site is veel duidelijker en overzichtelijker, en triggert om contact op te nemen

De website van Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest was al 5 jaar onveranderd. De hosting kostte veel geld en voor elke kleine verandering aan de site betaalden we nog eens een hoog bedrag. Bovendien scoorde onze site in Google en op het gebied van marketinginzichten slecht.

Omdat we ontevreden waren over de vorige bouwer, zochten we een ander. Hieke zat al in mijn netwerk; ze maakte een offerte en gaf daarin goede tips voor een nieuwe opbouw, andere structuur en wat nog meer aangepakt moest worden. Hieke heeft een directe, heldere en kostenvriendelijke aanpak. En ze is duidelijk en open over het kostenplaatje; daarover vindt ook overleg plaats.

Onze nieuwe site is qua vormgeving en teksten veel duidelijker en overzichtelijker; hij triggert bezoekers om contact met ons op te nemen. En we kunnen 'm nu zelf bijhouden, dat scheelt ook nog eens geld.

​Ik zou Hieke van Hoogdalem zeker aanraden voor WordPress-websites. Ze komt afspraken zeer goed na, werkt zeer snel en kan goed teksten schrijven en herschrijven.


Eva van IngenMuziek- en cellodocent

Door de praktische en gedetailleerde tips kan ik nu zelf aan de slag

Om me als zelfstandig werkende muziek- en cellodocent op basisscholen en muziekscholen te profileren, had ik een website nodig. Voor het leren maken en bijhouden van een WordPress-site en het kopen van een domeinnaam en alles wat daarbij komt kijken, heb ik Hieke benaderd. Die kende ik al. Het prettigste aan haar benadering vind ik de directheid en de praktische tips. We zijn vrij snel alle basisdingen langsgegaan, waardoor ik al snel het idee had wat vaardiger te zijn.

Daardoor heb ik nu een nette, originele en goed onderhouden site. Hij is goed terug te vinden en ik verwijs mensen er graag naartoe. Mocht ik er nog meer werk van willen maken, dan heb ik genoeg handvatten gekregen, ook door de tips in de nieuwsbrieven.

​Hieke werkt gestructureerd, is heel intelligent en staat open voor vragen en extra uitleg aan mensen die minder snel denken. Ze is grondig en kan dingen heel gedetailleerd uitleggen. Ze gebruikt hand-outs en duidelijke follow-ups: brieven en mails etc. Ik raad haar vaak aan bij mensen, ik vond het super.

Suzanne van der Poel Coach

Jij drukte me met de neus op de feiten

Vooraf bekeek ik je site en las ik over je achtergrond; ik twijfelde of je marketingtechnisch kon bieden wat ik nodig had. Ik was met een andere bouwer aan de slag gegaan, maar miste nog een voortraject: wie is mijn doelgroep en wat doe ik precies? Dat moest ik veel duidelijker formuleren. Daar hikte ik al een tijdje tegenaan.

​Tijdens ons telefoongesprek kreeg ik al gauw het gevoel dat jij me kon helpen. Van het bedrag moest ik wel even slikken overigens, maar dat had ook een positief effect, want daardoor besloot ik ook echt alles eruit te halen wat erin zit.

En dat was anders dan ik verwacht had: ik dacht te weten wat mijn doelgroep moest zijn. Maar jij drukte me met de neus op de feiten... Mijn doelgroep (fan) bleek heel anders. Verder heeft onze sessie een aantal praktische dingen opgeleverd, zoals een duidelijke indeling en opbouw van mijn website (wat moet waar), wat te doen met je logo, en het belang van een goede tagline, die verduidelijkt wat je doet.​

Ik kijk nu anders naar andere websites en heb meer inzicht in hoe je niet alleen een website maar ook een bedrijf opzet. Ik heb er energie van gekregen en ben snel mijn teksten gaan schrijven aan de hand van de voorbereidingen in onze sessie. Anders zat ik er nu nóg tegenaan te hikken.​

Ik heb ook geleerd dat resultaat telt voor de klant. Dát is geld waard. Mensen betalen heel graag voor een bepaald resultaat. Dat heb ik geleerd voor mijn eigen bedrijf en webteksten, maar ik heb het in onze sessie ook ervaren. Vooraf betalen is ook zoiets. Door te kijken naar hoe jij als ondernemer bepaalde dingen aanpakt en waarom dat werkt, heb ik ook weer veel geleerd - naast de dingen die inhoudelijk aan bod kwamen over mijn website.​

Het viel me op dat je goed luisterde en me goede vragen stelde die me weer aan het denken hebben gezet. Daar is flexibiliteit voor nodig. Je moet als coach op de behoefte kunnen inspelen en niet je eigen programma willen afdraaien. Het is ook fijn dat je veiligheid biedt doordat je jezelf niet boven de ander stelt. Kortom: de gezamenlijke middag was voor mij een goeie ervaring, die ik anderen zéker aanbeveel.​


Janneke Vermeulen Kok en blogger

Hieke heeft verstand van zaken en geeft verbetertips

"Hieke heeft mij geholpen met het opzetten van mijn WordPress-site. Ze heeft verstand van zaken, kan helder uitleggen en geeft suggesties voor hoe je je site (beter) kunt indelen. Ze is een grote hulp geweest en heeft ook na onze afspraak mij nog via mail en telefoon bijgestaan."


Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag dan een gratis gesprek aan.

Heb jij behoefte aan een gratis adviesgesprek? Vraag het hier aan!

Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het