Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Nieuwe website laten maken met WordPress

Exclusief voor coachingsklanten

Deze dienst is alleen beschikbaar voor mensen die bij mij een traject ondernemerscoaching gevolgd hebben. Wat je daar leert en creëert, is nodig om een goede website te kunnen maken. De websites die ik bouw, zijn 'slechts' een technische vertaling van jouw bedrijf. Dat moet je dus eerst op orde hebben. Je moet weten wie je fans zijn, wat je hen biedt enzovoort. 

Want pas dán heeft het zin om na te denken over hoe je je marketing verzorgt, waarvan je website een onderdeel is.

Ik help je natuurlijk graag met je site én met de coaching die daaraan voorafgaand nodig is.

Voor zelfstandige dienstverleners die meer klanten willen zonder meer moeite te hoeven doen. Klanten komen vanzelf via jouw website: je site werkt voor jou, in plaats van andersom.

Speciaal voor ondernemers die op een slimme manier klanten willen werven met online marketing.

Wat krijg je?

Allereerst krijg je natuurlijk een goede website.

Nu denk je vast: "Dat klinkt vaag. Wat is dat dan?" Met een goede website:

 • komen klanten naar jou toe; klanten die bij jou passen
 • krijg je meer klanten zonder meer te acquireren
 • krijg je meer inkomen met minder moeite

Wat je precies krijgt:

 • ​een WordPress-website
 • ​incl. hostingpakket met NL-domeinnaam en 10 e-mailadressen t.w.v. € 135,- excl. btw. 1e JAAR GRATIS
 • incl. SSL-certificaat om de formulieren op je site te beveiligen, vinden bezoekers én Google belangrijk. T.w.v. € 60,- excl. btw. 1e JAAR GRATIS
 • advies over WordPress-thema
 • een responsive website, die op alle apparaten goed te zien en te lezen is, van smartphone tot desktopscherm. Hij is dus schaalbaar. Fijn voor je bezoekers én voor Google, die daar sinds 21 april 2015 veel waarde aan hecht
 • opzet menustructuur en indien nodig advies over nieuwe pagina's of samenvoeging/splitsing van bestaande teksten
 • plugin waarmee je spam blokkeert
 • plugin die je helpt om je SEO (vindbaarheid in Google) te verbeteren + natuurlijk uitleg over hoe je deze plugin gebruikt
 • tips om je SEO te verbeteren
 • ​contactformulier met speciaal element waardoor je je klanten extra goed verleidt. Veel ondernemers vergeten dit
 • ​blog-/vlogfunctie; met blogs en vlogs filter jij je fijnste klanten uit je bezoekers
 • ​over mij-pagina. Wist je dat dat één van de meest bezochte pagina's is? Ook hier is een bepaald element van belang dat veel ondernemers vergeten
 • plek voor testimonials, ook wel referenties of 'wat klanten zeggen', op een eigen pagina en op andere relevante plekken
 • teksten, afbeeldingen, blogs en video's plaatsen (afhankelijk van de hoeveelheid is dat in z'n geheel of gedeeltelijk)
 • ​al het overleg en de revisierondes zijn inbegrepen
 • ​plugins zoeken, installeren en inrichten, afhankelijk van je wensen
 • hulp bij de ontwikkeling van je gratis weggever (NB: dit is al 'n onderdeel van het coachingstraject dat voorafgaat aan de websitebouw)
 • ​koppeling van je website met het gratis nieuwsbriefsysteem MailChimp en je gratis weggever
 • ​uitleg over WordPress, zodat je je site zelf kan bijhouden (via Skype, telefoon of in het echt)
 • ​hulp bij het maken van je 1e nieuwsbrief in MailChimp, zodat je weet welke knoppen je nodig hebt en vooral ook welke je kan negeren (en dat zijn er nogal veel)

Verder krijg je maar liefst 3 hele mooie bonussen; daarover lees je verderop meer.

Wil je meer weten? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Laat je kostbare tijd niet meer door je handen glippen

Veel zelfstandige dienstverleners die mij vragen te helpen met hun website, zeggen dat hun site ze zo veel tijd kost. Kostbare tijd, die ze door hun handen zien glippen als ze weer eens een avond zwetend achter hun bureau proberen hun website te laten doen wat zij willen.

Ze zijn het zat, al dat gepiel met techniek, en willen gewoon vrije tijd hebben na een dag bezig geweest te zijn met hun eigen vak.

Wil jij ook meer vrije tijd?

 • Om eindelijk weer eens met je partner naar de bioscoop te gaan?
 • Of om je kinderen voor te lezen?
 • Misschien heb je je voorgenomen om meer piano te gaan spelen, maar zie jij je zeldzame vrije uren verdwijnen als sneeuw voor de zon, omdat je wanhopig op zoek moet naar nieuwe klanten?

Dan is het tijd voor hulptroepen!

Digitale hulptroepen welteverstaan. Jij hebt een goede website nodig, die voor jou aan de slag gaat.

Want bedenk goed: tijd verstrijkt. En die krijg je nooit meer terug.

Meer vrije tijd met een nieuwe website die voor jou werkt.

Wil je meer weten? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Marijke van Veldhoven Illustrator en videoscriber

Hieke neemt je zorgen weg

Toen ik op zoek was naar een bouwer voor mijn nieuwe website, dacht ik: 'Kan Hieke dat wel? Wat biedt ze?' Omdat we samen een traject volgden bij een businesscoach, leerde ik haar steeds beter kennen. Ik zag wat ze kon en dat haar websites voldoen aan de eisen van de 'online akker', zoals die coach het online marketingplan noemt; en dat gaf vertrouwen.

Maar ik twijfelde ook over hoe mijn site eruit zou gaan zien. Hieke bouwt sites en schrijft teksten, maar is geen ontwerper. Voor mij als illustrator is beeld echter wél heel erg belangrijk. Ook vond ik het bedrag hoog.

Wat mij over de streep trok, is dat ik wist dat Hieke mijn zorgen wegneemt. Ze biedt service en dat vind ik fijn. Ik kan vast wel een goedkopere aanbieder vinden, maar weet die bouwer dan wel wat ik nodig heb? Met Hieke kan ik een aantal stappen overslaan.

Bij Hieke krijg je een website die werkt, die goed gestructureerd is, voldoet aan alle online marketingeisen en die blijft werken. Je hebt er geen omkijken naar. Ik wil namelijk tekenen en niet bezig zijn met mijn website. En als er wat is, weet ik dat ik altijd kan aankloppen. Hieke is een partij waar je van op aan kan. Dat geeft vertrouwen in de toekomst.

Gemak: een website zonder gedoe

Andere voordelen:

 • word gemakkelijk gevonden in Google en leer hoe je dat deels zelf beïnvloedt
 • werk je website eenvoudig bij, zonder gedoe. Kan je met Word werken, dan kan je ook je website bijhouden
 • maak van bezoekers enthousiaste nieuwe klanten, met behulp van mijn vele tips

Sommige klanten twijfelen vanwege de prijs en alles wat je tegenwoordig moet doen aan online marketing. Zouden ze dat wel kunnen? Hebben ze daar wel genoeg tijd voor? En levert een nieuwe of verbeterde website wel op wat ze ervan verwachten?

Maar als ze dan weten wat ze krijgen, is die twijfel al heel snel weg. Want bij mij koop je niet alleen een website; niet alleen de techniek. Je krijgt ook iemand die meedenkt over je bedrijf.

 • Voor wie werk je? Dus: wie is je ideale klant? Wie zijn je fans?
 • En wat is hun probleem?
 • Hoe help jij hen daarmee? Wat is jouw oplossing voor hun probleem?

Dit gaat vooraf aan de bouw van je website, in het traject ondernemerscoaching. Een website bouwen heeft namelijk totaal geen zin als je deze zaken niet superscherp hebt. Heb je je bedrijfsopzet nog niet op orde, dan is een nieuwe website laten maken net zoiets als geld door de wc spoelen. Daarom maak ik websites alleen voor klanten die dit traject hebben afgerond.

Bovendien zetten we samen je hele online marketing op. Ik leg je uit hoe het werkt, zodat je er zelf gemakkelijk mee aan de slag kan. We oefenen ook samen. Met slechts een kleine tijdsinvestering per week, haal jij het maximale uit je website.

Suzanne van der Poel
Coach

"Jij drukte me met de neus op de feiten"

Ik was met een andere bouwer aan de slag gegaan, maar miste nog een voortraject: wie is mijn doelgroep en wat doe ik precies? Dat moest ik veel duidelijker formuleren. Daar hikte ik al een tijdje tegenaan.

Onze sessie pakte anders uit dan ik verwacht had: ik dacht te weten wat mijn doelgroep moest zijn. Maar jij drukte me met de neus op de feiten... Mijn doelgroep (fan) bleek heel anders. Verder heeft onze sessie een aantal praktische dingen opgeleverd, zoals een duidelijke indeling en opbouw van mijn website (wat moet waar), wat te doen met je logo, en het belang van een goede tagline, die verduidelijkt wat je doet.

Ik heb ook geleerd dat resultaat telt voor de klant. Dát is geld waard. Mensen betalen heel graag voor een bepaald resultaat. Dat heb ik geleerd voor mijn eigen bedrijf en webteksten, maar ik heb het in onze sessie ook ervaren. Vooraf betalen is ook zoiets. Door te kijken naar hoe jij als ondernemer bepaalde dingen aanpakt en waarom dat werkt, heb ik ook weer veel geleerd - naast de dingen die inhoudelijk aan bod kwamen over mijn website.

Meer dan alleen een website

Geïnteresseerd en kritisch ga ik met je in gesprek. Daardoor ontdekken we samen precies wat nodig is voor jouw bedrijf:

 • wat voor soort website
 • wat voor teksten
 • welke diensten
 • wat voor soort online marketing daarbij past

Pas daarna heeft het zin om aan je website en andere online marketingkanalen te denken. Bovendien krijgt elke klant (fan) een aantal bonussen, daar lees je verderop meer over.

Andere klanten willen niet alleen hulp met online marketing, maar ook een exclusief ontwerp. Ze twijfelen: "Hieke is geen ontwerper, maar websitebouwer en copywriter. Zou ze dat wel kunnen?"

Het antwoord is: ja. Ik werk samen met verschillende ontwerpers, die een passend ontwerp voor jou kunnen maken. Afhankelijk van jou, je bedrijf, jouw smaak en natuurlijk je fans, bekijk ik welke ontwerper het beste bij je past. Dus ook daarmee kan ik je helpen.

Wil jij weten of ik jouw wensen kan realiseren? Meld je dan aan voor een gratis gesprek. Dan bekijken we samen wat je wensen zijn, en of (en hoe) ik je kan helpen.

Al meer dan 30 zeer tevreden klanten uit heel Nederland gingen je voor. Van musici tot medici, van een museum tot coaches, van vertaler tot een voedingsdeskundige en van duurzaam innovator tot fysiotherapeut. Allemaal zeggen ze blij te zijn dat hun website bezoekers nu triggert om contact op te nemen. Deze ondernemers zijn beter te vinden, krijgen meer klanten met minder moeite en hebben duidelijk in beeld wie hun fans zijn. Hun websites zijn meer dan techniek alleen.

Zelfstandige dienstverleners die mij inhuurden

Enkele van de ruim 30 klanten die ik al heb geholpen, zijn:

 • Adviseur stadsgrachten (Leiden)
 • Rudy Klaassen: helpt buurtbewoners toekomstbehendig te worden (Amsterdam)
 • Instituut Xelf - dieetadvies en voedingstherapie in Sneek
 • Illustrator in Den Bosch
 • Vertaler Frans-Nederlands in Delft

Aartjan van Erkel, auteur van de bestseller ‘Verleiden op internet’ en veelgevraagd jurylid van de Website Usability Award, heeft mijn website gecertificeerd. Ik weet dus hoe een goede website in elkaar moet zitten, zodat hij voor jou klanten binnenhaalt.

Niet voor iedereen geschikt

Iedereen wil natuurlijk een website die voor hen werkt; waarmee ze met weinig moeite klanten en omzet genereren.

Maar mijn manier van werken werkt alleen voor zelfstandige dienstverleners die:

 • echt vooruit willen komen en gewend zijn om te investeren
 • houden van aanpakken en knopen doorhakken; die niet twijfelen, maar open staan voor nieuwe inzichten en kennis snel in de praktijk willen brengen
 • niet bang zijn om hun ideeën bij te stellen

Het maakt niet uit of je al een tijd zelfstandig dienstverlener bent of pas net begint: zowel starters als doorgewinterde ondernemers kunnen een nieuwe website nodig hebben.

Wil je meer weten? Checken of dit is wat je nodig hebt? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Door wie?

Jouw website wordt gemaakt door mij, Hieke van Hoogdalem, eigenaar van DeVolle200.

Als zeer ervaren webredacteur weet ik precies weet wat wel en niet werkt op een website. Ik heb met teksten en de opbouw van hele websites mogen experimenteren bij onder meer de Nederlandse Hartstichting, Rijnland Zorggroep, de VvAA en het Leids Wevershuis, en heb voor heel veel zelfstandige ondernemers sites gebouwd en teksten geschreven.

Steevast vroegen ze mij om een site die ze zelf gemakkelijk konden bijhouden, want ze wilden niet voor elke kleine aanpassing iemand bellen, op wie ze moesten wachten en aan wie ze (meestal veel) moesten betalen. Daar gebruik ik WordPress voor.

Zodra ik dat systeem leerde kennen, was ik fan. Je kunt zonder technische kennis een professionele site maken en bijhouden, die ook nog eens goed scoort in Google. Maar natuurlijk voegt kennis van techniek en vooral van online marketing wel veel toe - en daarvoor kun je bij mij terecht. Je krijgt een website én de tools om die vervolgens zelf gemakkelijk te kunnen bijhouden. Zodat je onafhankelijk bent én tijd en geld bespaart.

Bovendien krijg je veel meer dan alleen de techniek van een website. We gaan eerst aan de slag met de vraag wie jouw fans zijn, waar zij van wakker liggen en hoe jij ze kunt helpen. Pas als dat helder is, heeft het zin om aan een website te gaan denken.

Jac Wagemakers
Fysiotherapeut

Veel duidelijker en overzichtelijker, de site triggert om contact op te nemen

De website van Fysiotherapie Maatschap Oud Oegstgeest was al 5 jaar onveranderd. De hosting kostte veel geld en voor elke kleine verandering aan de site betaalden we nog eens een hoog bedrag. Bovendien scoorde onze site in Google en op het gebied van marketinginzichten slecht.

Omdat we ontevreden waren over de vorige bouwer, zochten we een ander. Hieke gaf in haar offerte goede tips voor een nieuwe opbouw, andere structuur en wat nog meer aangepakt moest worden. Hieke heeft een directe, heldere en kostenvriendelijke aanpak. En ze is duidelijk en open over het kostenplaatje; daarover vindt ook overleg plaats.

Onze nieuwe site is qua vormgeving en teksten veel duidelijker en overzichtelijker; hij triggert bezoekers om contact met ons op te nemen. En we kunnen 'm nu zelf bijhouden, dat scheelt ook nog eens geld.

Investering

Voor een website van mij betaal je € 1.750,- excl. btw, afhankelijk van je wensen. Er komt een meerprijs bij als je een uniek ontwerp wilt. Het lijkt misschien veel geld, maar bedenk eens welke waarde je investering heeft.

Wat kost het je als je geen klanten of niet de juiste klanten werft? Welke impact heeft dat op je bedrijf, je privéleven en jezelf?

Kortom: een goede website is meer dan alleen techniek. Met één of enkele opdrachten heb je niet alleen de investering er al uit, maar werf je ook nog meer klanten in de toekomst. Al gauw gaat jouw website dus juist geld voor jou verdienen en maak je winst.

Je investering is dus eigenlijk 'voor levenslang'. Want ook al is je website na een aantal jaren misschien weer aan vernieuwing toe, de extra waarde en inzichten die ik je meegeef door mee te denken over je bedrijf, je diensten en je marketing, kan je tot in lengte van dagen toepassen. Ook (of juist) als je site ooit eens vernieuwd moet worden.

Wil je meer weten? Bespreken of het is wat je zoekt? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Dat is toch veel te technisch?! Dat snap ik allemaal niet

Bang dat je het niet snapt? Nergens voor nodig!

Meerdere klanten kwamen bij mij en waren bang dat we elkaar niet zouden begrijpen. Dat er miscommunicatie zou ontstaan. Ze hadden een oude website laten bouwen door techneuten die goed konden bouwen, maar niet goed in gewone mensentaal konden uitleggen hoe de klant zelf zijn site kon bijhouden of wat ze wel of niet nodig hadden. Bouwers die niet denken vanuit de gebruiker, maar vanuit zichzelf, als ontwikkelaar.

Diezelfde klanten waren blij met mijn manier van werken. Ik denk mee over wat ze nodig hebben en wat niet, zonder te vervallen in technisch jargon. Het hoe los ik immers achter de schermen wel op – letterlijk achter 't scherm. Het waarom – daar gaat het om in de communicatie.

Wanneer ik uitleg hoe mijn klanten zelf de site of hun nieuwsbrief kunnen aanpassen, doe ik dat ook vanuit hun gedachtenwereld.

Ik ben een ervaren docent die stap voor stap geduldig uitlegt wat je moet doen. Ik neem je aan de hand, maar jij voert het uit. Dan leer je het snelst. Ik ben opgeleid als docent muziek en heb veel lesgegeven aan volwassenen (cursussen over muziek, schrijven en WordPress).

Bij mij ben je dus in goede handen en ik laat je hand pas los als je het echt zelf begrijpt en zelf met je website en marketing aan de slag kan.

Eva van Ingen
muziek- en cellodocent

Door de praktische en gedetailleerde tips kan ik nu zelf aan de slag

Om me als zelfstandige muziek- en cellodocent op basisscholen en muziekscholen te profileren, had ik een website nodig. Voor het leren maken en bijhouden van een WordPress-site en het kopen van een domeinnaam en alles wat daarbij komt kijken, heb ik Hieke benaderd. Die kende ik al. Het prettigste aan haar benadering vind ik de directheid en de praktische tips. We zijn vrij snel alle basisdingen langsgegaan, waardoor ik al snel het idee had wat vaardiger te zijn.

Daardoor heb ik nu een nette, originele en goed te onderhouden site. Hij is goed terug te vinden en ik verwijs mensen er graag naartoe.

Hieke werkt gestructureerd, is heel intelligent en staat open voor vragen en extra uitleg aan mensen die minder snel denken. Ze is grondig en kan dingen heel gedetailleerd uitleggen met eigen hand-outs. Ik raad haar vaak aan bij mensen, ik vond het super.

Bonussen

Bij mijn dienst krijg je maar liefst 3 bonussen.

Bonus 1: 1 maand ondersteuning

Je krijgt na oplevering van je nieuwe website 1 maand ondersteuning. Natuurlijk leg ik je uit hoe je website werkt, maar als je gaat oefenen, kom je waarschijnlijk dingen tegen die je niet meer weet. Dan kan je me per e-mail, telefoon of Skype de hele maand daarover nog vragen stellen, zodat je precies weet hoe je pagina's en blogartikelen aanmaakt en hoe je tekst, plaatjes en filmpjes invoegt. Of hoe je testimonials op je site zet.

Bonus 2: praktische handleiding

Je krijgt verder een praktische Nederlandstalige handleiding over WordPress (als pdf). Er zijn op internet heel veel handleidingen te vinden, maar die zijn óf niet in het Nederlands óf erg uitgebreid. Mijn handleiding is een bondig naslagwerk met precies de elementen die je nodig hebt, met schermafbeeldingen erbij. Heel to the point, zonder toeters en bellen.

Bonus 3: videohandleiding over nieuwsbrieven maken

We richten je website en online marketingsysteem zo in, dat je nieuwsbrieven kan versturen met het gratis programma MailChimp. Je krijgt maar liefst 4 video's, waarin je onder meer leert:

 • welke knoppen je nodig hebt in MailChimp om teksten en lay-out aan te passen en welke vooral niet (en dat zijn er nogal veel)
 • wat je in je nieuwsbrief zet en hoe je hem maakt
 • hoe vaak je die verstuurt en hoe je 'm kan klaarzetten om later te versturen

Wil je weten of dit is wat je nodig hebt? Vraag dan een gratis gesprek aan.

Oplevering website

Op een van Google afgesloten omgeving werk ik aan je website. Alleen jij kan met inlogcodes meekijken met de vorderingen. Pas als jij tevreden bent, gaat de website live. Niet eerder.

Ik lever je website op in 2 delen:

 1. WordPress opzetten + menu en pagina’s klaarzetten + logo en huisstijlkleuren integreren
 2. Inhoud plaatsen + eventuele zijkolommen per pagina inrichten + weggever plaatsen + MailChimp koppelen + e-mailadressen aanmaken (bijv. jouwnaam@jouwdomein.nl) en evt. mails verhuizen + SEO-plugin klaarzetten + site afronden en live zetten

100% Geld terug-garantie


Natuurlijk wil ik dat jij tevreden bent. Dat door mijn website klanten vanzelf naar je toe komen, zodat jij je tijd kan besteden aan dingen die je leuk vindt: je onderneming, je klanten en je privéleven. En zodat je geen stress meer hebt omdat je website te weinig klanten oplevert.

Als mijn dienst toch niet aansluit bij je behoeften, laat me dat dan binnen 24 uur na de eerste deeloplevering per e-mail weten. Je krijgt dan het volledige bedrag terug. De website mag je dan uiteraard niet meer gebruiken, maar je loopt dus geen enkel risico. Je hebt nu zelfs recht op retour, terwijl dat normaal gesproken niet op digitale producten van toepassing is.

Is mijn dienst niet wat je ervan verwachtte, dan krijg je toch je geld terug, zonder gedoe.

Meer weten?

Overweeg je om je nieuwe website door mij te laten maken? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend gesprek, waarin we samen bekijken wat jouw wensen zijn en hoe ik je kan helpen.

Ook interessant

Veel klanten die deze dienst bestelden, bestelden ook het pakket webteksten. Want je website kan nog zo mooi zijn en nog zo goed in elkaar zitten, zonder overtuigende teksten verkoop je niets.

En bestel je tegelijk met een nieuwe website bij mij ook je teksten? Dan krijg je maar liefst 10% stapelkorting!

Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het