Cookies & privacy
Deze website gebruikt cookies, omdat sommige functies anders niet werken. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Ben jij geschikt als ondernemer? Ontdek het binnen 5 minuten.

DeVolle200 bij Omroep West

Vanmorgen, dinsdag 5 maart 2019, was ik te horen in Aan de Bak, een programma van Omroep West waarin dagelijks een bedrijf centraal staat. Patrick van Houten interviewde mij over DeVolle200.

Het programma duurt 3 uur en aan het begin werd ik geïnterviewd over mijn werk. Ik koos 10 nummers uit, waarvan er 5 werden uitgezonden gedurende die 3 uur. Daarbij werd dan meestal genoemd dat dat nummer mijn keuze was.

De uitzending is terug te luisteren op → omroepwest.nl. Het interview begint na exact 20 minuten.

Ik had graag nog wat verteld over de gekozen nummers (leer mij en mijn bedrijf kennen a.d.h.v. mijn muziekkeuze) en wat ik nou doe voor wie. Dat kwam nu niet helemaal uit de verf, maar maandag 20 mei komt er een nieuwe kans.

Houd mijn site en social media in de gaten voor de aankondiging en terugluisterlink!

En over wat ik nou doe voor wie: zie het vlog Hoe zorg je ervoor dat jouw schepen niet botsen?.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij behoefte aan een gratis adviesgesprek? Vraag het hier aan!

Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het