Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Lees hier de Privacy Policy voor meer informatie.
Ik snap het

Ben jij geschikt als ondernemer? Ontdek het binnen 5 minuten.

Wat klanten zeggen

Aaf Verkade Adviseur stadsgrachten
www.stadsgrachten.nl

Aaf Verkade koos voor een nieuwe website mét copywriting van mijn hand.

Mensen zien nu professionele expert in plaats van hobbyist

Ik kende je al als collega bij een ander bedrijf. Toen ik voor mezelf begon, benaderde ik jou; ik wist door LinkedIn dat je inmiddels iets met sites deed. Ik twijfelde of je wel genoeg ervaring had met websites bouwen, maar tijdens een telefoongesprek voelde ik dat het de juiste keuze was om met jou in zee te gaan. Al snel besloot ik ook de copywriting aan jou over te laten. Ik ken je als een ‘punaisepoetser’, iemand die perfectionist is en graag foutloos werkt. Ik had er daarom alle vertrouwen in om ook dit onderdeel aan jou over te laten. Bovendien vind ik dat je het ook heel goed kan.

Je bent recht door zee, een aanpakker, doortastend, eerlijk en je gaat voor het beste resultaat. Daarmee heb je me vaak voor misstappen behoed. Dan probeerde ik iets toch maar op jouw manier, en dan blijkt dat heel goed te werken. Je bent overtuigend, zelfs voor eigenwijze klanten als ik. De twijfel was dus al snel overgegaan in ‘wat ben ik blij dat ik met Hieke kan werken’.

Je hebt me bovendien als ondernemer ‘opgevoed’ en liet me daarbij in m’n waarde. Ik heb geleerd om zakelijk te denken en doe niets meer gratis. Ik durf nu geld te vragen voor de waarde die ik bied. Mijn enthousiaste hak-op-de-takverhaal hebben we samen omgevormd tot een duidelijk dienstenpakket met focus op een specifieke fanclub.

Verder heb je me gemoedsrust gegeven. Je bent goed bereikbaar. Paniek duurt daardoor nooit lang en dat werkt geruststellend. De drempel om hulp te vragen is heel laag. Ik heb ook veel geleerd van verschillende zzp-eigenschappen die jij jezelf de afgelopen jaren hebt eigengemaakt. Jouw strippenkaart-idee bijvoorbeeld heb ik nu ook ingevoerd. Dank voor deze ‘extra service’!

Aan jouw aanpak met copywriting moest ik eerlijk gezegd wel even wennen. Je houdt je aan een bepaalde opbouw waar ik nog helemaal geen ervaring mee had, wat ik eerst een beetje eng vond. Maar ik merkte dat je wist wat je deed. Dus ook hier liet ik me graag overtuigen.

Door mijn nieuwe website – met bijbehorende teksten – heb ik een groter klantenbestand. Mensen die me járen als hobbyist zagen, zien nu een expert voor zich die professioneel te werk gaat. Ze snappen dat ik er nu geld voor vraag. Ik heb dus de potentie van mijn netwerk uitgebreid. Ik ben heel erg trots op mijn website en krijg veel positieve reacties van bezoekers en opdrachtgevers.

Als ik je een cijfer zou moeten geven, krijg je een 9+!

Mariella SerraTalentcoach bij Serra Coaching

Duidelijke blogs dankzij scherpe vragen, die me snel bij de kern van mijn verhaal brengen

“Ik blog graag en krijg ook veel positieve reacties op mijn blogs. Maar omdat ik ondertussen veel blogcursussen heb gevolgd, weet ik dat ik er nog veel meer uit kan halen. Ik ben erg kritisch. Hieke ken ik van een ondernemerscursus, dus weet dat zij begrijpt waar ik naartoe wil met mijn blogs. Daarom vroeg ik haar om hulp. Tijdens een gesprek bleek ze erg scherpe vragen te kunnen stellen over wat ik nodig had; ik ging dan ook vol enthousiasme weg. Ze had goed aangevoeld dat ik meer baat zou hebben bij een andere vorm: via Skype live in gesprek gaan met elkaar, waarbij zij mij kritische vragen stelt, zodat ik geprikkeld en gedwongen word om ter plekke een helder verhaal te schrijven.

Zo kan ik meer vanuit mijn hart en ervaringen schrijven, en worden mijn blogs origineler. Hieke hoeft dan alleen nog de teksten te redigeren op spelling en grammatica; dat zijn niet mijn sterkste punten.

Je kunt merken dat ze journalist is geweest, ze stelt enorm scherpe vragen en komt snel bij de kern. Dank je wel Hieke! Het is een zoektocht om een juiste vorm te vinden om blogs te schrijven, maar ik heb in jou een goede gevonden. Het is heerlijk voor iemand zoals ik, die honderdduizend ideeën heeft, de juiste vragen te krijgen, zodat de kern van mijn verhaal binnen 30 minuten op papier staat. Dat voelt bevrijdend, omdat ik op zo'n manier mijn vele ervaringen op coach- en talentenvlak nu ook op een effectieve manier kan verspreiden via mijn blogs.”


Judith KersenboomMusicus
(niet haar echte naam)

Veel inspiratie en stappenplan om mijn doelen te bereiken

Ik had zelf een website gemaakt, maar die is niet  bepaald professioneel. Door jouw webinar kwam ik erachter dat ik veel kansen liet liggen om bezoekers contact te laten opnemen. De site is nu een soort doodlopend visitekaartje. Ik wil meer musiceren en andere leerlingen trekken; en ik heb veel creatieve ideeën voor de toekomst. Maar hoe verpak je dat in online marketing?! En waar begin je überhaupt met de vormgeving van je carrière? Wat doe je eerst, en wat is juist minder handig om mee te beginnen?

Tijdens onze sessie van een halve dag heb je me heel anders leren kijken naar een aantal aspecten: wat voor leerlingen wil ik dan? Hoe kan ik die vinden en aan me binden? Je stelde kritische en soms ook confronterende vragen, maar daar was ik juist blij mee. Ik heb veel inspiratie om verder te gaan; ik zie nu hoe ik concreet stap voor stap mijn doelen kan bereiken.

More...

Suzanne van der Poel Coach

Jij drukte me met de neus op de feiten

Vooraf bekeek ik je site en las ik over je achtergrond; ik twijfelde of je marketingtechnisch kon bieden wat ik nodig had. Ik was met een andere bouwer aan de slag gegaan, maar miste nog een voortraject: wie is mijn doelgroep en wat doe ik precies? Dat moest ik veel duidelijker formuleren. Daar hikte ik al een tijdje tegenaan.

​Tijdens ons telefoongesprek kreeg ik al gauw het gevoel dat jij me kon helpen. Van het bedrag moest ik wel even slikken overigens, maar dat had ook een positief effect, want daardoor besloot ik ook echt alles eruit te halen wat erin zit.

En dat was anders dan ik verwacht had: ik dacht te weten wat mijn doelgroep moest zijn. Maar jij drukte me met de neus op de feiten... Mijn doelgroep (fan) bleek heel anders. Verder heeft onze sessie een aantal praktische dingen opgeleverd, zoals een duidelijke indeling en opbouw van mijn website (wat moet waar), wat te doen met je logo, en het belang van een goede tagline, die verduidelijkt wat je doet.​

Ik kijk nu anders naar andere websites en heb meer inzicht in hoe je niet alleen een website maar ook een bedrijf opzet. Ik heb er energie van gekregen en ben snel mijn teksten gaan schrijven aan de hand van de voorbereidingen in onze sessie. Anders zat ik er nu nóg tegenaan te hikken.​

Ik heb ook geleerd dat resultaat telt voor de klant. Dát is geld waard. Mensen betalen heel graag voor een bepaald resultaat. Dat heb ik geleerd voor mijn eigen bedrijf en webteksten, maar ik heb het in onze sessie ook ervaren. Vooraf betalen is ook zoiets. Door te kijken naar hoe jij als ondernemer bepaalde dingen aanpakt en waarom dat werkt, heb ik ook weer veel geleerd - naast de dingen die inhoudelijk aan bod kwamen over mijn website.​

Het viel me op dat je goed luisterde en me goede vragen stelde die me weer aan het denken hebben gezet. Daar is flexibiliteit voor nodig. Je moet als coach op de behoefte kunnen inspelen en niet je eigen programma willen afdraaien. Het is ook fijn dat je veiligheid biedt doordat je jezelf niet boven de ander stelt. Kortom: de gezamenlijke middag was voor mij een goeie ervaring, die ik anderen zéker aanbeveel.​


Eva van IngenMuziek- en cellodocent

Door de praktische en gedetailleerde tips kan ik nu zelf aan de slag

Om me als zelfstandig werkende muziek- en cellodocent op basisscholen en muziekscholen te profileren, had ik een website nodig. Voor het leren maken en bijhouden van een WordPress-site en het kopen van een domeinnaam en alles wat daarbij komt kijken, heb ik Hieke benaderd. Die kende ik al. Het prettigste aan haar benadering vind ik de directheid en de praktische tips. We zijn vrij snel alle basisdingen langsgegaan, waardoor ik al snel het idee had wat vaardiger te zijn.

Daardoor heb ik nu een nette, originele en goed onderhouden site. Hij is goed terug te vinden en ik verwijs mensen er graag naartoe. Mocht ik er nog meer werk van willen maken, dan heb ik genoeg handvatten gekregen, ook door de tips in de nieuwsbrieven.

​Hieke werkt gestructureerd, is heel intelligent en staat open voor vragen en extra uitleg aan mensen die minder snel denken. Ze is grondig en kan dingen heel gedetailleerd uitleggen. Ze gebruikt hand-outs en duidelijke follow-ups: brieven en mails etc. Ik raad haar vaak aan bij mensen, ik vond het super.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag dan een gratis gesprek aan.

Heb jij behoefte aan een gratis adviesgesprek? Vraag het hier aan!

Let op!

Als je je apparaat in landscape-modus houdt (horizontaal), zie je meer!
Ik snap het